Meet our team

The professionals connected to Circular Clarity share the passion to create a better future by means of taking resonsibility.

We share our intrinsic values and knowledge. We share the vision that human value is at the very core of circular change; no matter what challenge we face. Adding a variety of unique abilities, passion and personality, we add unique value to each and every business challenge we engage.

We are driven to create value, believe that education paves the road to a better future. How may we be of servive to you?

 

“A circular perspective is our gateway to change. Let’s co-create a better future…”

Circular Clarity

Arjan van Jaaren

Founder
Creative strategist
06 – 420 70 878
arjan@circularclarity.org

Aanpassen aan nieuwe realiteiten betekent dat we het leven en de zakenwereld opnieuw moeten kalibreren. En dan bedoel ik op een heel fundamentele manier. Bij elke strategie moeten we toetsen of deze toekomstbestendig is. Dit kan alleen door de kernwaarden van de organisatie hierin mee te wegen, net als de kernwaarden van de mensen die er werken. Rekening houdend met de draagkracht van onze omgeving – van mens en milieu – creëren we een nalatenschap waarop volgende generaties kunnen voortbouwen.

Marco Rog

Co-founder
Operational strategist
06 – 125 302 19
marco@circularclarity.org

Toen ik zelf de stap maakte en mijn directiepositie bewust inruilde om een actieve bijdrage aan een betere toekomst te kunnen leveren, is er veel gebeurt. Je beseft je pas wat er gebeurt bij een bedrijfsovername als je achteraf terugkijkt. Je leert alleen wat tijd in je leven betekent, als je stopt met rennen. Ik bereikte een punt waar ik moest kiezen voor welzijn of doorgaan. Voor breken of bestaan. Voor laten gaan of leren.

Nu kan ik alle kennis delen om anderen verder te helpen. Van operational excellence tot de diepe inzichten die alleen vrijkomen als je zelf vrij van je drukke bestaan kunt gaan nadenken over een andere richting. Ik wil niets van niemand en alles geven. Wat wij in ruil verwachten, is de energie om samen onze stappen te verbreden. Zo bouw ik samen met Arjan aan een nieuw eco-systeem. Wij bereiken nu meer in korte tijd omdat we samen de energie hebben en in balans werken en leven. Ik bereik meer met minder tijd. Leren gaat sneller. Thuis ben ik veel beter gestemd. Behalve de glimlach van mijn vrouw en kinderen, geeft niets meer voldoening dan dat. Balans en harmonie. Verbinden met de kern van waardevolle mensen om ons heen.

Ons zorgen maken over de toekomst doen we allemaal. De vraag is “wat doe je er aan en waarom?

Manon Laterveer- de Beer

Text writer
manon.laterveer@blue-imprint.nl

Als kind knutselde ik al graag met woorden. En lijmde ik ooit een egelskeletje in elkaar. Die twee passies kwamen samen toen ik als bioloog en inhoudsontwikkelaar bij Naturalis ging werken. Niets mooiers dan jong en oud te raken met verhalen over de natuur. Na deze rijke leerschool begon ik in 2007 voor mezelf, als freelance tekstschrijver en redacteur. En kwam via een warme familieband – Arjan is mijn neef, ik ben zijn nicht – Circular Clarity op mijn pad.

Voor een bioloog is circulair denken een vanzelfsprekendheid. Iets moois en kwetsbaars, wat verantwoordelijkheid oproept. Alles in de natuur is met elkaar verbonden. En als mens maken we daar onderdeel vanuit. Staan er niet boven. Nou ja, op een bijzondere manier dan toch weer wel. Want met ons bewustzijn kunnen we bewust zijn in alles wat we doen en laten. Wat is het effect van de keuzes die ik maak?

Mijn keuze nu is om te onderzoeken hoe ik met mijn passie voor schrijven en natuur, ondernemers kan helpen in hun circulaire reis. En Circular Clarity is daartoe mijn leerschool. Dank dat ik onderdeel mag zijn van dit inspirerende team!

Manon Laterveer-de Beer www.blue-imprint.nl

Henri Nieuwhuis

Business development
henri@circularclarity.org

Sanne de Laater

Visibility
sanne@circularclarity.org

Vincent de Smedt

Life cycle specialist
vincent@edmire.design

Lucy Ghazal

Creative development
hello@lucyghazal.com

Joris Terlouw

Impact strategist
joris@circularactiontools.com 

Theresa Thomasson

Impact specialist
theresa@circularactiontools.com 

Steef de Ruijter

Impact teacher

Enthousiasmeren, inspireren en motiveren om de wereld een klein beetje mooier te maken is wat ik het allerliefste doe! #maakeenminiverschil

Dit doe ik voornamelijk door mijn hart te volgen.

Zo geef ik gastlessen op basisscholen over zwerfafval en de plastic soep, maak ik video’s voor diverse projecten en ga ik eens in de zoveel tijd op avontuur. In de zomer van 2019 liep ik bijvoorbeeld met een prikstok en vuilniszak van Den Helder naar Cadzand en in 2020 trok ik met mijn caravan door heel Nederland om duurzame initiatieven in het zonnetje te zetten. Hulp kwam van alle kanten en zo veranderde miniverschillen in megaverschillen.

Samen kunnen we zoveel meer dan alleen en daarom vind ik het geweldig deel te mogen uitmaken van een team die, de passie om de wereld een beetje mooier te maken, met mij delen.

Samen maken we een MEGA verschil!

Steef de Ruijter
Gastdocent & Ondernemer
NATUURlijk met Steef

Maartje Bos

Resilient city & business innovator

Martijn Krijtenburg

Filmmaker

Leonie Haas

Visual communication

Karam Ghazzi

Programmer / photographer

André Vellekoop

Circular value specialist

“You don’t need to take action to be you, but you need to do all it takes to remain yourself… What impact defines your legacy..?”

Circular Clarity

Lex Raijmakers

Circular clothing specialist

Haiko Huvenaars

Circular clothing specialist

Stephan Metzner

Cinematography

powered by Typeform

Let's connect

Location: the Netherlands
Email: info@circularclarity.org

Video call: By appointment