Bespaar waardevolle grondstoffen zoals tijd, materiaal en energie...

Vereenvoudig je transformatie naar het maken van een positieve impact met je project of bedrijf...

Creëer harmonie tussen de sociale, ecologische en financiële waarden die er in context van jouw kernwaarden en een circulaire toekomst toe doen...

Happy Earth Day!

Vandaag is het de “Dag van de Aarde” waar we onze aarde in het zonnetje zetten. Dit wordt wereldwijd al gedaan vanaf 1970 waar we aandacht vragen voor milieuproblemen die onze planeet bedreigen, zoals ontbossing en klimaatverandering, door actie te voeren en het beter te doen! De Stichting Dag van de Aarde introduceerde in 2002 in Nederland de nationale dag voor bezinning en plezier, de Dag van de Aarde. Een moment van bewustwording, dankbaarheid en vooral het genieten van wat de schoonheid en alles wat de Aarde voortbrengt.

Om deze dag te vieren heeft Circular Clarity 4 bomen aan de aarde cadeau gegeven via Trees for All. 2 bomen gaan naar een project in Oeganda en 2 naar een project in Nederland.

Maar eigenlijk is het elke dag de dag van de aarde. Daarom, aan de hand van SDG 13, richten wij ons op de transitie naar een circulaire economie waarin we onze footprint verkleinen om zo klimaatverandering te beperken.

Onze impact

  • We communiceren transparant over ons maatschappelijk beleid en we gaan hierover het gesprek aan met klanten, leveranciers en anderen in ons netwerk om hen te inspireren
  • Wij houden kantoor aan huis. Onze huizen zijn geïsoleerd, hebben LED verlichting om het energieverbruik te beperken en kopen stroom en gas 100% groen in
  • 95% van de zakelijke reizen doen we lopend, fietsend, met het OV of de elektrische auto

Wil je meer weten over de SDG’s en hoe wij met onze workshops en het programma ondernemers helpen om een goede integrale SDG strategie op te zetten? Lees dan hier verder.

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer informatie over circulair ondernemen?

Om de stap van denken naar doen te versterken, maar vooral om tot concrete acties en inzichten te komen, werkt Circular Clarity met 5 transformatiestappen. Stappen die je ongeacht complexiteit en industrie telkens kunt gebruiken als handvat om helderheid te creëren en borgen in het denk en werkproces van mens en organisatie.

Download onze 5 stappen

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TOP