Re-purpose: Bespaar waardevolle grondstoffen zoals tijd, materiaal en energie. Meet-, zicht- én voelbaar.

Re-think: Vereenvoudig je transformatie naar het maken van een positieve impact met je project of bedrijf.

Re-value: Creëer harmonie tussen sociale, ecologische en financiële waarden die er in context van jouw authentieke kernwaarden toe doen.

Re-connect: Mens en authentieke kernwaarden centraal richting de toekomst.

Re-learn: Cultiveer impactgericht leiderschap, inspireer en co-creëer circulaire kansen voor mens en organisatie.

Circular Clarity investeert 100% van tijd op positieve impact

Als Circular Clarity zijn wij trots op het feit dat wij 100% van onze werktijd inzetten in het belang van het effectief toewerken naar een circulaire economie.

Op basis van een waardenkompas, zorgen wij bij organisaties voor een concrete, meetbare en doeltreffende bijdrage aan impact doelen. 

Onafhankelijk

Onafhankelijk van industrie, identiteit, prioriteit of uitdaging. Circular Clarity zet kennis gericht in om intrinsiek gemotiveerde mensen te vinden, verbinden, trainen en begeleiden in hun missie. Wanneer de missie van een bedrijf en mensen samenkomt, ontstaat een tastbare dynamiek. De start van een circulaire transitie komt zowaar tot leven. 

Nieuwe mogelijkheden komen vanzelf in beeld

Met een balans tussen financiële, ecologische en sociale doelen als eikpunt richting het realiseren van volwassenheidsdoelstellingen zoals kennis verhogen, werk balans verbeteren, kernwaarden trainen en strategische waarde vermeerdering. En dat alles in het kader van het voldoen aan de CSRD regelgeving die zeer actueel druk left op ondernemers. Transparantie verandert de kapitaalpositie van een bedrijf als er geen plan richting de toekomst ligt. Van ecokosten tot de verschuiving van belasting op arbeid naar producten. We maken allemaal onderdeel uit van de circulaire economie.

Sparringpartner

In ieder bedrijf lopen mensen rond die gemotiveerd zijn om aan generatie-bestendige doelen te werken. Maar omdat impact doelen een breed begrip zijn, is een periode van actieve begeleiding waardevol richting het toewerken naar autonomie. Direct aan de slag gaan. Praktisch meedenken als sparringpartner en functioneren als impact filter zijn kenmerken die Circular Clarity’s aanpak goed passen.

Anders denken zorgt voor nieuwe denkkracht

Zowel technisch om te begrijpen hoe circulair denken waarde toevoegt. Als wel de menselijke kant. Omdat een betekenisgedreven onderneming de aantrekkingskracht om bij een bedrijf te werken versterkt. Nieuwe innovaties worden gekoppeld aan doelen die er toe doen. Anders denken zorgt voor nieuwe denkkracht. Oplossend vermogen neemt toe.

European Green Deal schijnt door alles heen

Om te voldoen aan CSRD wetgeving, de European Green Deal en op weg naar CO2 neutraal en afval vrij ondernemen vereist nieuwe kennis. Een andere manier van waarden ontsluiten en benutten. Van risico naar nieuwe mogelijkheden toewerken en van betekenis zijn, is de reis.  

Vanuit een vorm zoals een Masterclass, kan een bedrijf haar toekomstgerichte doelen kracht bij zetten. Het benutten van bestaand talent is belangrijk om strategische kennis integraal te benutten. Het gericht opleiden, inspireren en bewegen van mensen, is waar Circular Clarity het verschil maakt. Vervolgens worden de ecosystemen die bij bedrijven geactiveerd worden, ook weer onderling in verbinding gebracht. De open vorm van netwerk toevertrouwen om samen onderdeel van de oplossing te zijn, klinkt abstract. Maar wanneer dit inzicht strategisch begint te werken, ontvouwen er meervoudige waarden. Transparant. En direct een voorbeeld van een CSRD compliant onderdeel richting de toekomst.

Geen snelle oplossing of pleister op een wond

 Circular Clarity creëert common-ground waardoor wij onze tijd op impact verdelen over een ecosysteem van betrokken partners. Samen vormen we een kennisnetwerk. Maar ook een beweging van interessante, authentieke en getalenteerde mensen die gesprekken voor ondernemers en mensen verder brengen. Samen zijn we onderdeel van de oplossing. En ieder bedrijf kent gelijkenissen en ongelijkenissen. En in deze mix schuilt juist de innovatie-kracht van ecosysteem denken.

Een business case van de samenleving

Multidisciplinair samenwerken biedt een aantrekkelijke leercurve waar mensen vanuit verschillende perspectieven waarden leren ontdekken. Gun jezelf het vertrouwen, de kennis, een transparante mindset en gevoel van balans om de mogelijkheden van circulair ondernemen te gaan zien en gebruiken als flexibel gedachtegoed. Een business case van de samenleving waarmee je allerlei gesprekken aan leert zetten en verdiepen.

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer informatie over circulair ondernemen?

Download onze 5 stappen

Om de stap van denken naar doen te verbinden. En om tot concrete acties en inzichten te komen, werkt Circular Clarity met 5 transformatiestappen. Stappen die je ongeacht complexiteit, industrie of projectvorm telkens kunt gebruiken als handvat om helderheid te creëren en borgen in het denk- en werkproces van mens en organisatie. De 5 stappen vormen ook de basis van het Waardenkompas circulair ondernemen. Jouw impact telt en kan een belangrijke schakel in de circulaire economie vertegenwoordigen.

5-stappen circulair ondernemen © 2023 by Circular Clarity is licensed under Attribution-NoDerivatives 4.0 International – Gebruik is vrij om circulair ondernemen te stimuleren.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TOP