Bespaar waardevolle grondstoffen zoals tijd, materiaal en energie...

Vereenvoudig je transformatie naar het maken van een positieve impact met je project of bedrijf...

Creëer harmonie tussen de sociale, ecologische en financiële waarden die er in context van jouw kernwaarden en een circulaire toekomst toe doen...

Wat betekent helderheid in circulair ondernemen

Helderheid in Circulair ondernemen betekent voor Circular Clarity om ondernemend Nederland vanuit een duurzame kern opnieuw te verbinden. Dat is onze missie en manier om realistische bruggen van oud naar nieuw te helpen bouwen.

Er zijn veel momenten waarop een onderneming kan inzetten op een betere toekomst. Duurzaamheid dus. En voor al die ideeën en mogelijkheden werken nieuw economische denkers en doeners constant aan modellen en inzichten. Altijd gericht om een bepaalde vorm van complexiteit te vertalen naar aanknopingspunten om ondernemers te inspireren en motiveren.  

“Het zijn nieuwe KPI’s die we helpen ontginnen en inrichten. En die Key Performance Indicatoren verbinden we aan een kerngericht programma waardoor mensen weten waar een onderneming staat. Vanuit een variabel (bedrijf specifiek) in te richten nulmeting, kunnen stappen worden genomen. Leren sturen op duurzame indicatoren en betekenis écht centraal stellen, is waarom wij graag met ondernemers en beleidsmakers aan tafel schuiven. Samen bouwen we aan een nieuw zakelijk eco-systeem waar het verdiepen van klantrelaties op basis van de duurzaamheid, maar ook welzijn, eenvoud en meervoudige waardecreatie centraal staat: aldus Marco Rog en Arjan van Jaaren.  

“Onze missie is echt gericht op ondernemers zelf sterker maken. Ons belang zit in het versnellen van ondernemers, niet in het beknellen om alleen naar eigen belang te kijken. Met elkaar creëren we oplossingen voor een betere toekomst” aldus Rog en van Jaaren.  

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer informatie over circulair ondernemen?

Om de stap van denken naar doen te versterken, maar vooral om tot concrete acties en inzichten te komen, werkt Circular Clarity met 5 transformatiestappen. Stappen die je ongeacht complexiteit en industrie telkens kunt gebruiken als handvat om helderheid te creëren en borgen in het denk en werkproces van mens en organisatie.

Download onze 5 stappen

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TOP