Bespaar waardevolle grondstoffen zoals tijd, materiaal en energie...

Vereenvoudig je transformatie naar het maken van een positieve impact met je project of bedrijf...

Creëer harmonie tussen de sociale, ecologische en financiële waarden die er in context van jouw kernwaarden en een circulaire toekomst toe doen...

Circular Clarity als eco-systeem

Ons kompas

Het creëren van helderheid richting de toekomst dat is waar wij bij Circular Clarity iedere dag mee bezig zijn. Hierdoor dragen wij actief bij aan de impact agenda’s van Nederlandse bedrijven. Impact maken gaat samen met een andere manier van denken en doen.

De circulaire waarden die we bij Circular Clarity hanteren, zijn bedoeld om toekomstgericht ondernemen beter te begrijpen en te vereenvoudigen. Als een soort kompas.

Je kunt het zo zien: waarden komen pas echt tot hun recht wanneer alle elementen ervan samenkomen. En wanneer ze van binnenuit worden geladen, voortkomend uit een gevoel van verbondenheid. Als je die connectie weet te maken, vertaalt zich dit in meer energie en voel je je simpelweg veel beter.

Naast persoonlijke waarden, is het ook belangrijk om te leren welke waarden samengaan met sociale en ecologische uitdagingen die we als bedrijf ervaren. En wat we daaraan kunnen doen. Zo kunnen mensen op een authentieke manier, verbonden met hun intrinsieke waarden, een bijdrage leveren aan een betere toekomst.Circulair ondernemen is een kwestie van nieuwe indicatoren hanteren bij de inrichting van je bedrijfsvoering. Hoe je die meetbare waarden identificeert, uitwerkt, zichtbaar en concreet maakt om ze uiteindelijk toe te passen, is precies waar Circular Clarity je bij helpt. Het resultaat: snel, slim en efficiënt een waardegedreven en duurzame koers uitzetten voor je bedrijf.

Wat onze aanpak uniek maakt is dat we aan de hand van een diepgaand model de kern van intrinsieke waarden ontdekken en vervolgens verbinden aan een impactstrategie. In deze ontdekkingsreis en ontwikkeling komen vormen van begeleiding, bestaande zakelijke en persoonlijke waarden, evenals toekomstgerichte indicatoren samen.

Wil je concreet leren welke ROI’s (Return On Investements) of KPI’s (Key Performance Indicators) je bijvoorbeeld in dashboard vorm kunt inzetten om strategisch te sturen op impact thema’s? Stuur een berichtje naar marco@circularclarity,org.

Deel dit bericht

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer informatie over circulair ondernemen?

Om de stap van denken naar doen te versterken, maar vooral om tot concrete acties en inzichten te komen, werkt Circular Clarity met 5 transformatiestappen. Stappen die je ongeacht complexiteit en industrie telkens kunt gebruiken als handvat om helderheid te creëren en borgen in het denk en werkproces van mens en organisatie.

Download onze 5 stappen

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
TOP